De nieuwe buurman

De nieuwe buurman

Aan de bezorger
Een schel geluid klinkt door de hal. Ik verstop me in de slaapkamer. Het zou voor schut zijn als ik nu gezien werd. Ik wacht een minuutje en hoor dat er nog een keer wordt aangebeld. Ik schuif de luxaflex een klein stukje open en zie hoe de DHL pakket bezorger met het pakje onder zijn arm weg loopt. Ga naar nr. 147, ga naar nr. 147 please!! Alsof mijn woorden invloed kunnen uitoefenen op de bezorger smeek ik hem richting nr. 147 te gaan. Maar natuurlijk kan hij me niet horen, en natuurlijk gaat hij net de verkeerde kant op. Ik zie de deur open gaan bij Nel en Freddie, mijn buren van nr. 143. Kut, gemiste kans. Ik kan zo toch niet blijven bestellen? Mijn vorige pakketjes werden ook al bij Nel en Freddie gedropt. Zo kom ik toch nooit in contact met Giovanni!?!

*  *  *

 

Giovanni is mijn buurman links. Hij woont sinds een paar maanden op nr. 147. Hiervoor woonde hij samen met zijn vriendin in de stad. Maar helaas -voor haar-, die relatie ging uit, en Giovanni kocht toen dit nieuwbouwhuisje naast mij. De dag dat hij hier naartoe verhuisde had ik eerst niet door dat hij de nieuwe buurman werd. Het gemak waarmee hij al zijn meubels zelf naar binnen tilde deed me vermoeden dat hij werkte voor  een verhuisbedrijf. Hij is enorm sterk en heeft van die fijne gespierde bovenarmen. Samen met een vriend, die overigens ook flinke biceps had, heeft hij in één middag de hele verhuiswagen leeg gehaald. Toen de vrachtwagen leeg was en ik net de voordeur uit liep, kwam hij op me af om kennis te maken. Wow, ik was op slag verliefd. Hij keek me aan met zijn mooie groene ogen, en gaf me een ferme handdruk. “Dag buurvrouw, ik kom naast u wonen, mijn naam is Giovanni.”  Mijn oog viel direct op zijn biceps, de mouwen van zijn t-shirt stonden strak om zijn bovenarmen en ik rook de aangename geur van zijn zweet. De eerste vraag die door me heen schoot floepte er dan ook uit voordat ik het door had:”Kom je hier alleen wonen?” “Yep, mijn relatie is op de klippen gelopen, dus zocht ik een plekje voor mezelf.” “Nou, welkom! “, was het enige dat ik nog kon uitbrengen.

*  *  *

Achteraf baalde ik, de eerste indruk is altijd het belangrijkste, en de indruk die ik nu bij hem had achtergelaten was suf. Ik had hem alleen welkom geheten! Om hem toch meer van mijn ‘spontane’ kant te laten zien heb ik inmiddels al verschillende pogingen gedaan om met hem in contact te komen. Noem een goede smoes en ik ben er al voor bij hem langs geweest. Ik heb een schep van hem geleend, om die vervolgens een middag doelloos in de tuin te laten liggen. Ik heb zijn hulp gevraagd bij het ophangen van een fotolijstje. Was ook belachelijk, want dat kan ik prima zelf. Maar het leek me een goed excuus om hem naar binnen te lokken. Wel jammer dat hij toen net op het punt stond om te vertrekken, en daarom ook snel weer weg moest toen de foto eindelijk hing.   En jawel, ik ben zelfs al het befaamde kopje suiker bij hem komen lenen. Toen ik aanbelde voor een kopje suiker was ik echt van plan om hem uit te nodigen om wat bij me te komen drinken. Maar toen hij de deur opende kon ik niet meer normaal nadenken. Hij droeg alleen een tanktop. En wat ik tot dusver nog niet eerder had opgemerkt, was dat zijn hele torso bedekt was met Samoaanse tattoos. Mijn God wat is hij sexy. De donkere mandala-achtige afbeeldingen die zo mooi in kleur contrasteerden op zijn gespierde bovenlichaam hadden een hypnotiserend effect op me. In gedachten gingen mijn handen al over dat gespierde lichaam van hem en inspecteerde ik met mijn tong en lippen alle patronen op zijn borstkas. Ik vergat gewoon compleet waarom ik daar eigenlijk bij hem voor de deur stond. Het moet ongetwijfeld belachelijk hebben geklonken toen ik hem om een kopje suiker vroeg.

*  *  *

Omdat ik niet over wilde komen als een ware stalker, en ook een beetje door mijn smoesjes heen was besloot ik het over een andere boeg te gooien. Wat nou als ik een pakketje bestel en niet thuis ben wanneer het bezorgd wordt? Dan leveren ze het pakje af bij de buren.  In mijn nopjes met mijn geniale plan dook ik achter de laptop om een bestelling te plaatsen bij Zalando. Als ik niet open doe brengen ze het of bij mijn buren rechts, Nel en Freddie, of bij mijn knappe buurman links, Tattoo Giovanni. Toen ik op betalen had geklikt deed ik nog even een schietgebedje, in de hoop dat de bezorger voor Tattoo Giovanni zou kiezen zodra ik ‘niet thuis blijk te zijn’ bij het bezorgen.

*  *  *

Voor de derde keer probeerde ik de bezorg tactiek toe te passen. Het begon nu wel een dure grap te worden. Na een zomerjurkje en de sandaaltjes heb ik eigenlijk niet direct iets nodig. Maar ik besloot toch nog maar een nieuw lingeriesetje te bestellen. Mijn bankrekening zei dat ik wel genoeg besteld had deze maand, maar mijn gedachten gingen de vrije loop. Ik dagdroomde hoe Giovanni bij me op de bank zat. We hadden een geamuseerd gesprek en dronken een wijntje. Hij schoof iets dichter naar me toe en complimenteerde me over mijn nieuwe zomerjurkje. Ik rook zijn parfum vermengd met een aangenaam vleugje zweet. Zijn sterke hand ging richting mijn gezicht en hij schoof een plukje haar achter mijn oor. “Ik heb nog nooit zo’n mooie buurvrouw gehad”, fluisterde hij in mijn oor, en zijn lippen zochten mijn hals op. Daar kuste hij me zachtjes waardoor er een prettige tintelende kippenvel  ontstond in mijn nek. Met zijn rechterhand pakte hij mijn gezicht, en met zijn linkerhand schoof hij voorzichtig het bandje van mijn schouder. Mijn zomerjurkje zakte naar beneden en mijn nieuwe lingerie sprong in het oog. Als een magneet ging zijn linkerhand richting mijn rechterborst. Hij kneedde mijn borst ferm maar tegelijkertijd ook teder terwijl zijn lippen nog steeds geen enkel plekje van mijn hals oversloeg om te voorzien van zijn zwoele kussen.

Ik schrok op, pff, ik moest eerst maar eens die lingerie bestellen. En dit keer zou ik niets aan het toeval overlaten.

*  *  *

Ik kreeg een mailtje van Zalando, mijn bestelling was onderweg. Omdat mijn lingerie die middag bezorgd zou worden hing ik een briefje onder mijn bel.

Aan de bezorger van DHL: Het pakket graag op #147 bezorgen.

Daar woont een lekkere vent die onder de Tattoo’s staat.

Ps. Niet zeggen dat ik dit gevraagd heb. Ik haal het pakket meteen op.

*  *  *

Een schel geluid klonk door de hal, ik spiekte tussen de luxaflex door en verwachtte uit te kijken op een petje met DHL op de klep. Zou hij de hint begrijpen en uitwijken naar nummer 147? Ik mag toch hopen van wel dit keer. Nel en Freddie zien me weer aankomen voor de derde keer deze week.

Maar toen ik naar beneden keek viel mijn oog op de gespierde armen van Giovanni. Snel fatsoeneerde ik mijn haar, trok mijn jurkje goed en rende de trap af naar beneden. Ik probeerde nog 3 seconden tot rust te komen voordat ik de voordeur open trok. Maar tevergeefs, mijn hart was totaal op hol geslagen en klopte in mijn keel. Ik keek recht in zijn groene ogen , en hij overhandigde mij de witte doos. “Trouwens, buuf, ik wist niet dat jij mij een lekkere vent vond!?”, zei hij met een grijns op z’n gezicht terwijl hij het briefje onder de bel vandaan trok.  Mijn hoofd kreeg direct de kleur van een tomaat en ik voelde mijn wangen gewoon gloeien. “Tja, betrapt! Ik durfde het je niet te vertellen, maar ik vind je erg knap!”, stamelde ik terwijl onze blikken kruisten. “Wow, als ik had geweten dat ik kans bij je zou maken, dan had ik niet zo lang gewacht om je uit te nodigen. Heb je al gegeten? Ik nodig je graag vanavond uit om bij mij te komen eten!”

 

Nadat de deur in het slot viel heb ik een vreugdedansje gedaan. Toen haastte ik naar boven om te douchen, me om te kleden en mooi te maken voor het diner bij Giovanni.  Natuurlijk ging de nieuwe lingerie aan.

*  *  *

Hij bleek ook nog eens een voortreffelijke kok te zijn. We aten pasta met spinazie en gamba’s en de wijn vloeide rijkelijk. We hebben erg gelachen. Hij kwam niet meer bij toen ik hem had opgebiecht hoeveel bestellingen er aan deze date vooraf waren gegaan. We verhuisden van de eettafel naar de bank en hadden een geamuseerd gesprek. Hij schoof iets dichter naar me toe, en tilde me toen met gemak op zijn schoot. Met zijn sterke handen pakte hij mijn hoofd vast en bracht zijn lippen op die van mij. Eerst voorzichtig, daarna drong zijn tong met volle overtuiging bij me naar binnen. De opwinding in mijn lichaam nam toe en ik voelde spanning en opluchting tegelijk. Ik had zo naar hem verlangd. Mijn handen gingen op verkenning onder zijn t-shirt. Zijn sterke borstspieren reageerden op mijn aanraking en zijn tepels verstijfden onder mijn vingers. Gretig trok ik aan zijn shirt. Deze moest uit, ik wilde zijn tattoos bewonderen. Nog voor ik goed zicht had op zijn sterke bovenlichaam stopte hij met kussen en tilde hij me van zich af. Ik landde zacht naast hem op de bank. Hij hing nu boven mij en kuste me in mijn nek, op mijn borst, mijn buik en nog lager. Met een spoor van kussen eindigde hij ter hoogte van mijn kruis. Hij schoof mijn jurk omhoog en spreidde mijn benen. Ik voelde zijn warme adem bij mijn navel. Zijn tong likte een spoor over mijn buik. Met zijn tanden beet hij in de elastische rand van mijn slipje en liet hij de rand terugschieten op mijn buik. Zijn warme tong drong tegen de stof aan. En nog door het kant voelde ik hoe de warmte van zijn mond en het vocht van zijn tong mijn knopje bereikte. Een vinger schoot onder het elastiek door en bevond zich voor mijn vochtige grot. Met gemak werd zijn krachtige vinger verwelkomd in mijn warme binnenste terwijl zijn tong mijn slipje bleef likken ter hoogte van mijn clit. Ik lag te kronkelen op de bank terwijl hij mijn onderlichaam bewerkte met zijn tong en vinger. Plots zette hij zijn tanden in het kant en trok hij hard aan de onderkant van mijn slipje. Krak, het kant scheurde, zijn tong kreeg vrij spel en vond direct mijn knopje. “Oh, oeps, dit was je nieuwe lingerie, sorry!”, verontschuldigde hij zich met een ondeugende grijns op zijn gezicht. Ik moest lachen en zei: “Geeft niets, ga alsjeblieft door! Deze lingerie heeft sowieso al wel zijn taak volbracht.”

Door Yara Dusoleil

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s