NBRplaza’s Erotica Fest #30 en Pittig Proza #17~ Masturberen

De stille toeschouwer

Masturberen ~ voor Pittig proza #17 & NBR plaza’s Erotica Fest #30

De stille toeschouwer,

Het licht weerkaatste als een soort laserstraal over haar ronde volle lichaam. Ze maakte het zich gemakkelijk, onderuit leunend met haar rug tegen een kussen, haar rechter voet leunde op de bank en haar linkervoet raakte de grond. Het was benauwd, er hing een warme lucht in de ruimte, toch rook het er niet bedompt maar juist aangenaam zacht. Sarah herkende de geur van frisse musk gemixt met wierook. Eerst leek alles nog pikdonker, maar haar ogen begonnen zich langzaam aan te passen aan haar omgeving. Ze leek vage schimmen te kunnen opmaken in de ruimte. En deze schimmen trokken nu haar aandacht. Ze zag het silhouet van een vrouw die op haar rug lag, haar witte benen waren wijd gespreid en staken fel af tegen de duistere omgeving. Tussen de gespreide benen bevonden zich de brede schouders en gespierde rug van de man, die met zijn lichaam over de vrouw heen boog.

Sarah beeldde zich in dat zij de vrouw was die daar op haar rug lag. Zou zijn pik al zijn opgezwollen? Zou ze hem kunnen voelen door zijn boxershort heen? Als zij nu onder hem lag had ze haar hand laten afdwalen richting zijn kruis. Of ze had hem aan zijn billen naar zich toegetrokken zodat zijn kruis tegen haar clitoris aanwreef.  Maar nu ze het geheel hier zo vanaf de bank in de hoek bekeek, in het duister, kon ze niet anders dan haar hand in  haar slipje laten zakken.

                                                                                *  *  *

De straal van licht dat haar lichaam raakte zette haar linker tepel in de spotlight. Deze stak fier vooruit en er doemde een randje van kippenvel om haar tepelhof.  Zonder na te denken ging haar linkerhand hier op af. De handpalm kneedde vertrouwd haar volle borst en haar wijsvinger stak rechtop om subtiele rondjes rondom de harde tepel te draaien.

                                                                               *  *  *

Haar rechterhand was onderweg richting het zuiden wat kleine haartjes tegengekomen, deze waren netjes gemaaid als een strak gazonstrookje. Op dit zachte kort getrimde matje volgde haar wijsvinger de weg naar beneden alsof het een rode loper was die voor haar was uitgerold. Daar kwam het in een waar moeras terecht.

Tussen haar benen was het vochtig. Voorzichtig schoof haar vinger de grot binnen, het warme zachte vlees leek haar vinger te omarmen en liet een slakkenspoor van slijm achter op haar vingertop. Met haar vingertop wreef ze ritmisch over het rozenknopje. Het rozenknopje voelde wat opgezwollen en warm. Het leek alsof dit nu het centrale middelpunt was van haar lichaam, alle energie stroomde in de richting van het rozenknopje. Iedere streling zorgde voor een lichte ontlading en maakte dat Sarah zich meer kon ontspannen. Ze was afgesloten voor de prikkels in de ruimte om haar heen, op de activiteiten die zich op het bed voor haar afspeelden na. De contouren van de man en vrouw voor haar waren nu beter zichtbaar.

*  *  *

Gekreun klonk als een echo in de ruimte. Hij was nog niet in haar, tenminste niet voor zover Sarah dat van deze invalshoek kon zien. Maar de opwinding was ook gestegen bij het koppel. Heftig zoenend en strelend waren de handen op verkenning gegaan. Sarah’s handen waren in gedachten ook het koppel aan het betasten. Kon ze zijn pik maar omvatten met haar hand. Ze zou graag voelen hoe hard hij nu was. En ook haar zou ze niet overslaan, ze wilde voelen of de vrouw op het bed net zo opgewonden was als zij.

Maar ze hield zich in en bleef op gepaste afstand. Afzijdig als een stille toeschouwer.

*  *  *

Het geluid van een elastieken band dat onder spanning terugveert bracht haar terug in de realiteit. De boxershort ging naar beneden en Sarah was direct weer bij de les. Zou hij nu bij haar naar binnendringen? De glanzende eikel leek gretig zijn opwachting te maken, de fiere pik stond in de startblokken om het strakke kutje te enteren. Sarah wist hoe het voelde. Het genot van de stijve penis die naar binnen stoot. Het gekreun moedigde haar aan om op haar beurt twee vingers in haar onderlichaam te laten verdwijnen. Met gemak ontving haar binnenste de twee vingers, die soepel roteerden in het centrum van haar lichaam. Bij het zicht op de steigerende penis die tergend langzaam in en uit de vrouw schoof voelde ze hoe haar moeras steeds drassiger werd. Vocht droop uit haar, en de opwinding nam toe bij iedere keer dat hij in haar stootte.

*  *  *

De vrouw ontving gastvrij zijn pik, haar hand was tussen haar benen verdwenen. Met haar wijsvinger had ze haar clit gevonden en stimuleerde ze deze terwijl ze gepenetreerd werd.

*  *  *

Zo zag ze het graag, het liefste keek ze toe hoe hij zat te genieten. Dat de vrouw van zijn pik genoot vond ze des te geiler om te zien. Ze was niet jaloers, ze was opgewonden en geil. Ze wilde zelf nog niet komen, ze wist dat ze hierna aan de beurt was en probeerde haar climax zo lang mogelijk uit te stellen.

*  *  *

Ze waren klaar en nog aan het nahijgen. Toen de boxershort en lingerie weer op zijn plaats zaten namen ze afscheid van elkaar.  De vrouw stond op, en licht scheen op haar gezicht. Het viel Sarah op dat ze een vriendelijke blik had. Zo van dichtbij zag ze haar volle ronde lippen en de scherpe eyeliner om haar grote ogen. Tot haar verbazing liep de vrouw niet richting de deur maar richting de bank waar Sarah zat. Ze knielde voor haar neer en bracht haar gezicht dicht bij dat van haar. Ook al was er geen direct contact, toch voelde Sarah haar. De volle lippen bewogen en veroorzaakten een trilling in de minuscule haartjes op haar oor.

Haar hart ging tekeer, ze voelde hoe haar gezicht rood werd en met haar hand die zich nog in haar slipje bevond voelde ze hoe haar lichaam ook van onder op de aanwezigheid van de vrouw reageerde. In haar oor werd gefluisterd:

“Ik vond het geil dat je naar ons keek, maar ik vond het vooral lekker om te zien dat je jezelf aanraakte. En wat een heerlijke vent, het was me een waar genoegen.”

*  *  *

De vrouw vertrok en liet Sarah achter, maar ze was niet alleen. Ze kon haast niet wachten. Hij kwam haar tegemoet, zakte op zijn knieën voor haar neer en trok haar slipje uit. In kleine cirkeltjes roteerde zijn tong om haar rozenknopje. Nu was het haar beurt.

 

Door Yara Dusoleil

Dit verhaal is geschreven voor Pittig Proza van Sanna van Es en Erotica Fest van NBR plaza.

erotica fest
NBR plaza Erotica Fest

 

pittig proza
Pittig proza

2 gedachten over “NBRplaza’s Erotica Fest #30 en Pittig Proza #17~ Masturberen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s