Erotica Estafette deel 16 ~ Reflectie

Mireille voor spiegel

Terwijl Mara net een paar honderd meter van ‘de Ommekeer’ is weggereden ziet ze vanuit de achteruitkijkspiegel hoe 2 politiewagens met loeiende sirenes de oprit bij ‘de Ommekeer’ oprijden.

* * *

Wanneer Jean Claude en Mireille bij ‘de Ommekeer’ aankomen staan er twee ambulances op de oprit, ook zijn er twee politieauto’s aanwezig. Julien wordt geboeid afgevoerd op een brancard en door twee ambulance broeders onder handen genomen. Zijn verwonding lijkt ernstig, maar omdat hij niet met loeiende sirenes wordt afgevoerd vermoedt Mireille dat het waarschijnlijk niet levensbedreigend zal zijn.

Maria komt geboeid uit de andere ambulance, ze lijkt te zijn verzorgd en wordt nu door de politieauto afgevoerd. Een van de andere agenten loopt op Jean Claude af en zegt: “ Tjeerd Vilders is inmiddels ook ingerekend. De videotape en het bewijs van afpersing is voorlopig genoeg om zowel hem als Julien vast te houden”. Hij geeft Mireille een compliment voor haar doeltreffende handelen, mede dankzij haar hebben ze Julien en Maria nu te pakken. Mireille wordt door een vriendelijke agent apart genomen voor een verklaring.

* * *

De spiegel is beslagen, Mireille pakt de kam die op de wastafel ligt en probeert haar net gewassen haar door te kammen. De laatste dagen leken wel een nachtmerrie, maar ze kan nu eindelijk weer opgelucht ademhalen. Ze hoeft niet meer te vluchten, niet meer bang te zijn voor Tjeerd Vilders, Maria en Julien, en belangrijker nog, ze is eindelijk weer herenigd met Jean Claude.

De deur gaat open, Mireille voelt de koude lucht de badkamer binnendringen, het veroorzaakt een rilling over haar naakte lichaam. Jean Claude loopt naakt op haar af en gaat met zijn gespierde lijf achter haar staan. “ Kan ik dan nu eindelijk rustig van mijn geile meisje genieten?” Met zijn onderlichaam drukt hij tegen haar aan. Haar heupen leunen tegen het koude marmer van de wastafel en in haar rug voelt ze zijn erectie zich aan haar opdringen. Met zijn hand omvat hij haar borsten, en cirkelt hij met zijn vingertop over haar stijve tepel. Terwijl ze zijn warme lippen in haar nek voelt ontstaat er kippenvel op haar armen. Ze veegt de condens van de spiegel en ziet dat zijn ondeugende blauwe ogen haar via de weerspiegeling aanstaren. Met een ruk draait hij haar om en tilt haar met haar billen op de wastafel. Met haar benen wijd heeft hij perfect zicht op haar glinsterende kutje. Zijn pik wordt gretig verwelkomd wanneer hij langzaam bij haar naar binnen schuift.

 

Door: Yara Dusoleil

 

Dit is deel 16 van de Erotica Estafette van NBR plaza. Voor de grande finale geef ik het stokje door aan Sanna van Es!

 

Het vorige deel van de Estafette is hier te lezen. En alle overige delen vind je hieronder:

EE-button
NBR plaza’s Erotica Estafette

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s