Erotica Estafette deel 13 ~ Mara

Mireille in auto

Putain de merde! Waarom ben ik niet gewoon in Frankrijk gebleven? Denkt Mara terwijl ze nog steeds vastzit in dit donkere hol op de schoot van Julien. Naast haar tiert Maria: “Ik maak haar af, ze gaat terug naar de kliniek!” Het klinkt voor Mara slechts als een irritante ruis op de achtergrond.

Ze probeert te focussen. Hoe goed kent ze Julien nu eigenlijk? En wat heeft hij te maken met dit godvergeten bordeel?

Haar hand voelt kaal zonder die ring. Terwijl ze haar hand beweegt merkt ze dat het touw losraakt. Het lukt haar om haar handen van het touw te bevrijden en ze verwijderd ook voorzichtig het touw om haar gestriemde benen. Julien heeft een flinke klap gehad, want hij geeft geen kick wanneer ze van zijn schoot afstapt. Het bloed sijpelt nog steeds in een klein straaltje uit de hoofdwond en zijn slappe pik ligt er treurig bij. Er is nog maar weinig over van de geile vent die ze niet kon weerstaan. Hij gaf haar de ring en zei dat hij van haar hield. De leugenaar! Had hij die ring van Mireille gestolen?

Naast haar klinkt de smeekbede van Maria: “Maak me los, maak me alsjeblieft los. We moeten hem naar een dokter brengen!”

“We?”, riep Mara, “We moeten helemaal niets! Ik heb niks met deze shit te maken, je mag zelf de troep opruimen.” De toon van Maria klonk nu dwingender: “Jij vuil kut wijf, help ons, maak ons los! Als hij dood gaat zeg ik de politie dat jij hem vermoord hebt. Jij hebt immers als laatste op zijn pik gezeten!”

*  *  *

Net als Mireille gas wil geven ziet ze in de achteruitkijkspiegel dat Mara op haar auto komt afrennen. Ze roept: “Attends! Wacht!”, en trekt gehaast het portier open en ploft naast Mireille neer in de bijrijdersstoel.

Buiten adem hijgt Mara:“Ik weet niet wat ze daar met je gedaan hebben, maar dat wijf in die kelder is gek! Rij met mij mee, in deze auto kunnen ze je makkelijk traceren.” Verbaasd kijkt Mireille hoe Mara de autosleutel uit het contact trekt en het dashboard-kastje opent. “Zit hier misschien nog geld in?”

Ze vindt alleen een zwart notitieboekje en neemt dat mee naar haar auto. Mireille volgt haar en neemt plaats naast haar in de auto. “Waarom help je me?”

“Ik vertrouw Julien niet meer”, zegt Mara.  “En trouwens, die Jean Claude, ik denk dat ik weet waar hij is. Ik heb hem twee weken geleden nog gezien in Parijs.”

 

Door:  Yara Dusoleil

Dit is deel 13 van de Erotica Estafette van NBR plaza en voor het 14e deel geef ik het stokje door aan Redropes

Het vorige deel van deze estafette vind je hier. En alle overige delen vind je hieronder :

EE-button
NBR plaza’s Erotica Estafette

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s