Mijn bijdrage voor NBR’s erotica fest #24 & Pittig Proza #11 ~ De openingszin

NBR’s Erotica Fest #24     & Pittig Proza # 11    ~ de openingszin

 

Verlegen is geen woord dat je met Ilse zou associëren…. Integendeel. Ik denk dat vrij, of misschien zelfs schaamteloos beter bij haar past.

* * *

“Zie je die vrouw daar links, ze is sexy toch?”, vraag ik aan mijn man. “Ja, ze is wel knap, maar eh…, heb je gezien hoe haar man eruit ziet!?” “Oh, nee laat maar”, roep ik verschrikt, “die sla ik even over.” “En die donkere man daarachter dan?”, vraagt Dylan. “Dat lijkt me wel een geschikte vent voor jou!” “Tja, die zou ik zeker wel doen. Maar is die vrouw links van hem zijn vriendin?” “Ja, volgens mij wel.”  “Oh, zij is ook wel leuk!”, moet ik toegeven. “Ok, dat koppel moeten we straks even in de gaten houden, of wil je nu al een praatje met ze gaan maken?”

* * *

Ik voel een prettige spanning in mijn buik  terwijl ik daar aan de bar zit. Het licht in de parenclub is perfect gedimd, je kunt iedereen goed zien en het flatteert dus voel ik me net iets zelfverzekerder dan normaal. De sensuele Reggaeton knalt uit de speakers en nodigt me uit om te gaan dansen, maar ik hou me nog even in. Ik nip kleine slokjes van mijn likeur en geniet van het vooruitzicht op een onbekende maar waarschijnlijk spannende afloop van deze avond. Dylan en ik zijn als partners in crime, op zoek naar een geschikt koppel met wie we het bed willen delen. En sinds ik heb ontdekt dat ik eigenlijk ook net zo opgewonden raak van een vrouw als hij, is het eigenlijk een nog groter feest. We hebben er een gezamenlijke passie bij, vrouwen versieren, verleiden en laten komen. Om contact te maken ben ik meestal degene die op de vrouw afstapt. Ik geef haar een compliment en knoop een gesprekje aan. Als het klikt is het eenvoudig om de mannen erbij te betrekken.

Onze avondjes uit, samen naar de parenclub zijn me dierbaar. Het is voor ons een compleet nieuwe manier van uitgaan. Lekker drinken, dansen en neuken, met elkaar, en veel andere mooie mensen, die net zo vrij en ongeremd zijn als wij.

Terwijl we daar de gasten observeren valt mijn oog op een prachtige vrouw. Ik weet dan nog niet dat ze Ilse heet, maar als een magneet weet ze mijn aandacht naar zich toe te trekken. Haar donkere haar hangt in weelderige krullen over haar schouders, ze draagt een zwart strak jurkje met een diepe decolleté. Ze zit op een bankje rechts van de dansvloer en is in gesprek met een wat oudere man en vrouw. Hun lichaamshouding verraadt dat ze hier niet samen naartoe zijn gekomen. De man doet iets te hard zijn best om Ilse aan het lachen te maken, en zijn eigen vrouw zit er stil en wat ongemakkelijk naast. Ik vraag me af waar de man is die bij Ilse hoort. Ik heb hem nog niet opgemerkt, misschien is hij naar de wc?

Ik wil graag een gesprekje met Ilse aanknopen, maar de oudere man naast haar raakt maar niet uitgepraat. Dylan vertelt iets over zijn werk maar ik luister eigenlijk niet naar wat hij zegt. Ilse leidt me af, ik kan mijn ogen niet van haar afhouden. Is het erg onbeleefd om de conversatie tussen Ilse en de oude man te onderbreken? Ze ziet er verveeld uit, misschien moet ik haar uit dit gesprek redden. Ik vraag advies aan Dylan en hij haalt me over om op haar af te stappen en een gesprekje met haar aan te knopen. Hij ziet haar ook wel zitten. We besluiten eerst nog even langs de bar te gaan om een drankje te halen en moed in te drinken. Maar als ik terug loop naar de dansvloer zie ik dat de plek naast het oude koppel leeg is. Ilse is weg.

* * *

Steeds meer mensen verdwijnen naar boven om om te kleden en in lingerie weer ten tonele te verschijnen. Ook wij gaan ons omkleden. Ik hoop Ilse boven weer tegen te komen. Bij de kluisjes is het druk, maar Ilse is nergens te bekennen. Gehuld in een kanten body ben ik klaar voor het tweede deel van de avond. Het ronddolen door het duistere doolhof op de bovenste verdieping van de club. Smalle gangen, schemerig duister, de geur van seks, en kreunende en soms soppende geluiden hoor ik om me heen. Achter ieder muurtje kan er zich wel iets spannends afspelen, en steeds kan je even gluren. Om het muurtje, door het gat, of door de gordijntjes. Aantrekkelijke koppels die fris ruiken en zich in hun beste lingerie en boxershort hebben gestoken lopen rondjes door het doolhof, stoppen even om de erotische scène te aanschouwen, of om aan te schuiven bij de verleidelijke tantra massage die live voor hun neus wordt vertoond. Het is als in het Louvre, je ziet zoveel kunstwerken, je weet niet meer bij welk meesterwerk je moet stilstaan om het je volledige aandacht te geven zoals die het verdient. Hier zie je geile taferelen in overvloed die zich live voor je neus afspelen, maar je kunt ze niet allemaal rustig aanschouwen. Er gebeurt teveel tegelijkertijd. Hoewel ik soms lamgeslagen van de vele seks om me heen niet meer weet of het me nog opwindt of dat het me afstompt kan soms één klein gebaar, één juiste aanraking of één interessante persoon daar verandering in brengen. Ilse was die interessante persoon die in één klap mijn hartslag deed versnellen.

* * *

In de meeste nisjes, hoekjes en holletjes in het doolhof staat een bank of ligt een bed of matras dat sfeervol is verlicht. Meestal bemand door een koppel of meerdere koppels die elkaar strelen, likken, zoenen en neuken. Door de duistere gangen liep ik voorop gevolgd door Dylan. Er was nog een vergeten hoekje achterin het doolhof waar we nog niet hadden gekeken. Ik stopte en gluurde om het muurtje. In eerste instantie kon ik niet direct zien wat daar binnen was. Het was erg donker, maar er stond een bed zo’n 3 meter van de ingang verwijderd en daar zat iemand op. Toen ik nog eens met mijn ogen knipperde begonnen ze iets aan het duister te wennen. Ik zag nu dat het Ilse was die op de rand van het bed zat. Ze had haar benen wijd en keek naar ons. Ze droeg nu een zwarte beha van kant waar haar volle stevige borsten perfect in uit kwamen. Haar hand verdween in haar kanten slipje.

***

Opgelucht dat we haar hadden gevonden sloeg mijn hart direct op hol. Ik wilde die hand zijn, ik wilde haar kutje voelen, ik wilde haar lange haren ruiken, ze wond me zo op. De vrijheid en schaamteloosheid waarmee ze daar zat en zichzelf betastte, wachtend op onbekenden die haar zouden betrappen en haar zouden helpen. Ik vond haar geil en mysterieus. Ik draaide me om naar Dylan, met mijn hand zocht ik op de tast naar zijn kruis. Ik voelde een enorme  paal in zijn boxer. En vanaf het bed hoorde ik “Come, join me!”.  Dat liet ik me geen tweede keer zeggen. Ik liep naar het bed en ging op mijn knieën voor haar zitten.  Ik duwde haar benen wat verder uit elkaar en schoof de stof van haar kanten slipje opzij om beter bij haar onderste lipjes te kunnen. Met mijn tong gleed ik langzaam over haar clitoris en likte en zoog ik aan haar knopje. Ze kreunde, en liet haar hand afdwalen naar mijn borst.

Dylan had zijn paal inmiddels uit zijn boxer gehaald en was zo heet geworden van dit schouwspel dat hij zichzelf aan het aftrekken was. Ze gebaarde hem dichterbij te komen. Toen hij slechts twee stappen van haar vandaan was trok ze hem aan zijn stijve pik naar zich toe en nam ze hem in haar mond.
Ik kon met mijn handen goed bij haar billen, ze voelden stevig en haar huid was zacht. Ik kneedde haar billen terwijl ik mijn tong nog steeds over haar knopje liet gaan. Ze was er zichtbaar van aan het genieten maar ik wilde haar nog niet laten komen, ik wilde haar climax nog even uitstellen. Ik kwam wat omhoog en likte aan haar harde tepel. Ilse staakte het pijpen en begon me te zoenen. Ik lag op haar en verkende met mijn handen haar rondingen. Dylan nam plaats achter me en schoof voorzichtig bij me naar binnen. Terwijl hij in me stootte schuurde ik zachtjes met mijn knopje over haar kruis. De lichte wrijving die dat veroorzaakte was genoeg om mij snel tot een hoogtepunt te laten komen.

Terwijl ik nog aan het bijkomen was van mijn orgasme zoende Ilse me teder in mijn nek. Mijn handen liet ik over haar hele lichaam glijden. Haar huid voelde zo zacht, en met een enorme gretigheid wilde ik haar het liefst overal tegelijk uitgebreid strelen en aanraken.  Ik hoorde hoe Dylan een condoom om deed. Hij stond klaar om bij Ilse naar binnen te gaan. Ik keek haar recht in haar ogen toen hij zijn pik in haar liet glijden. Ik zag dat ze genoot van zijn stoten diep in haar. Het voelde intens om van zo dichtbij mee te leven met hun genot. Met mijn tong likte ik haar lippen en drong bij haar naar binnen.  Ze zoog aan mijn tong en ging met haar handen door mijn haar. Ik voelde aan haar ademhaling dat ze haar climax naderde. Achter me hoorde ik gekreun. Dylan was gekomen, en ook Ilse kwam daarna met een zucht. Ik voelde hoe haar onderlichaam licht schokte.

* * *

Wekenlang hebben we het avontuur met Ilse dat die avond plaatsvond opnieuw afgespeeld in onze gedachten. Het voelde als een fijne gezamenlijke herinnering die ons steeds opnieuw kon opgeilen als we het er samen over hadden. Het beeld van haar terwijl ze met zichzelf speelde op het bed verscheen nog vaak op mijn netvlies. Bij ieder nieuw bezoek aan de parenclub kijken we nog steeds even bij het achterste hoekje van het doolhof. In de hoop dat Ilse er weer zit, alsof de tijd heeft stilgestaan, en ze nooit naar huis is gegaan.

 

Door : Yara Dusoleil

Dit verhaal is geschreven voor Pittig Proza van Sanna van Es  en Erotica Fest van NBR plaza.

pittig proza
Pittig proza
erotica fest
NBR plaza Erotica Fest

Een gedachte over “Mijn bijdrage voor NBR’s erotica fest #24 & Pittig Proza #11 ~ De openingszin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s