Check mijn nieuwe verhaal, geschreven voor de prikkelzinnen van november.

Het condoom practicum

 

Ik veegde het hele seksalfabet van het whiteboard.  Anaal, anus, aftrekken abortus,  balzak, beha, biseksueel, beffen en zo verder. Het was het resultaat van mijn introductie les bij Havo 2 A. Alle leerlingen mochten per letter van het alfabet woorden opnoemen die met seks te maken hebben. In het begin waren de leerlingen nog heel voorzichtig en een beetje verlegen, maar toen ik éénmaal bij de letter ‘d’ was aangekomen gingen ze al helemaal los. Nu we het hoofdstuk seksualiteit behandelen zijn de leerlingen nog enthousiaster en wilder dan normaal. Ik dacht aan het volgende blok, condoom practicum met Havo 2 C, het was nu pauze, maar ik moest de dildo koffer nog uit het kabinet halen en de spullen voor het practicum klaarzetten.

Eenmaal in het kabinet checkte ik de inhoud van de dildo koffer,  een practicum koffer met daarin 16 dildo’s en 40 condooms. Alle benodigdheden zaten er in. Ik dacht terug aan de eerste keer dat ik dit practicum ging doen. Toen maakte ik de beginnersfout door alle materialen vast klaar te leggen op de tafels. Met als gevolg dat de dildo’s door de klas vlogen en de condooms al waren opgeblazen tot ballonnen nog voordat ik de les was begonnen. Sindsdien laat ik de koffer voor de les dicht op mijn bureau.

Toen alle leerlingen zaten legde ik  rustig uit wat de bedoeling was. “Om beurten gaan jullie een condoom om doen bij de dildo. Dit doe je stap voor stap. Weet iemand nog welke stappen je moet doorlopen?” Nick stak zijn vinger op: ”Ja, je maakt het folie voorzichtig open. Dan hou je het condoom zo, dat je hem goed kunt afrollen en dan rol hem naar beneden.”  “Juist, heel goed, maar je moet niet vergeten het ‘tuutje’ vast te houden als je afrolt, anders kan het zaad geen kant op”, antwoordde ik. Even was er nog wat gelach toen ik de dildo koffer opengooide. Samantha was zo brutaal om te vragen of ik die koffer van huis had meegenomen. Ik moest mijn best doen een glimlach te onderdrukken. Ook al was het hilarisch, deze vraag kon natuurlijk echt niet! Ik zei: ”Nee, deze koffer is eigendom van de school, hoezo, wil je hem graag een keer lenen?” De klas moest lachen en Samantha bloosde. Na dit grapje leek de rust wedergekeerd. Iedereen ging met het practicum aan de slag. Maar nog geen vijf minuten later kwam Joep in paniek naar me toe. “Juf, Felix voelt zich niet zo lekker, hij ziet helemaal wit!” Ik snelde naar de tafel van Joep en Felix. Felix zag lijkbleek en viel flauw voor onze neus. Ik wist hem nog net samen met Joep op te vangen. Meteen controleerde ik zijn ademhaling en legde ik hem in stabiele zijligging. Ik probeerde contact met hem te maken, want hij leek alweer bij te komen. Samantha haalde snel de conciërge voor me zodat die Felix kon ondersteunen. Door dit incident werd het in de klas rumoerig. Enkele leerlingen konden de vrijheid niet aan en speelden met de dildo en volgden niet de stappen die ze volgens het condoompracticum moesten uitvoeren. Net wanneer Felix door de conciërge werd meegenomen voor nazorg zag ik dat Elin haar mobieltje bij zich had.  Ze maakte een foto van Ahmed die een dildo in de mond probeerde te proppen bij Yassin. Ik dacht: oh my God, dit loopt compleet uit de hand.  Ik pakte het telefoontje van Elin af en riep streng tegen de klas: “En nu gaan jullie allemaal heel snel zitten en houden jullie je mond!” Mijn toon leek effect te hebben, want de leerlingen waren meteen stil en keken mijn kant op. Ik legde de klas uit dat ik het ook vervelend vond dat iemand onwel was geworden, maar dat ik heel teleurgesteld was in de leerlingen die niet gewoon het practicum hadden afgemaakt. Ik vroeg Elin :“Hoe zou jij het vinden als anderen een foto van jou doorsturen met een dildo in je mond?” Ze reageerde geschrokken en leek zich bewust van het grensoverschrijdende gedrag. Ik nam haar telefoon in en vroeg haar hem om 4 uur bij me te komen ophalen zodat ze samen met mij de foto’s kon wissen.

Toen ik na de les de inhoud van de dildo koffer checkte, bleek ik één dildo te missen.  Had één van die kleine snotneuzen uit H2C dus ook nog stiekem een dildo meegenomen!? Ik dacht dat ik gek werd. Alsof deze les nog niet hectisch genoeg was zal ik zo ook nog eens opnieuw de klas moeten gaan opzoeken om die laatste dildo te gaan opeisen. Daar had ik zo géén zin in, ik wilde naar huis, ik was toe aan ontspanning na deze chaotische les.

*  *  *

In de docentenkamer aangekomen zag ik Antoine, hij is mentor van Havo 2 C. Hij liep lachend op me af met een dildo in zijn hand en riep: “Mis je deze soms Elly?” Ik schaamde me kapot en zag een paar collega’s ongemakkelijk wegkijken toen ze de dildo zagen. Hard riep ik terug: “Ja, die miste ik nog, die hoort in de dildo koffer van het condoom practicum!” In de hoop het goed te praten. Antoine zei: “Felix gaf hem net aan me, iemand was zo leuk geweest die dildo in zijn tas te stoppen toen hij was flauw gevallen.” Ik legde Antoine uit wat er zojuist allemaal was gebeurd met zijn klas tijdens mijn practicum. Achteraf moest ik er heel erg om lachen, maar die les had me wel gesloopt. Ik wilde het liefste naar huis en me ontspannen, maar ik moest nog wachten tot vier uur om Elin haar telefoon terug te geven. Antoine bood me aan om dat af te handelen. “Ik wis met haar die foto’s en bel meteen haar ouders, die moeten dit ook weten. Ga jij nou maar lekker naar huis en ontspan je een beetje. Na deze hectiek verdien je het om even bij te komen.” Ik bedankte Antoine en besloot zijn advies op te volgen.

*  *  *

Op de fiets naar huis deed ik mijn oordopjes in. De muziek maakte dat ik even mijn gedachten op zij kon zetten. Ik wist al wat ik zou gaan doen zodra ik thuis kwam, een warm bad vol badschuim zou wonderen doen. De badkamer vulde zich met de geur van eucalyptus. Eenmaal uitgekleed dipte ik mijn grote teen in bad. Oeh, het water was nog heet. Ik liet mijn voeten en benen langzaam wennen aan de hitte totdat ik me helemaal kon laten zakken in het schuim. Ik ging liggen en mijn haar landde in het naar menthol ruikende sop. Met mijn oren onder water hoorde ik alleen het harde gekletter van het water dat uit de kraan stroomde. Ik raakte het schuim aan dat zich op mijn borsten had opgehoopt en raakte geprikkeld door mijn eigen streling. Het was al een tijdje geleden dat ik mezelf had aangeraakt. Ik gleed met mijn handen over mijn borsten. Ik voelde hoe mijn knopjes hard werden, hier was ik aan toe. Ik schoof met mijn onderlichaam richting de kraan en deed mijn benen wijd. De straal kletterde hard naar beneden. Ik voelde hoe de kracht van de waterstraal een stroming veroorzaakte die zacht tegen mijn kruis duwde. Dit voelde al fijn, maar ik wilde meer. Normaal gesproken zou ik misschien een dildo hebben gepakt om mezelf te stimuleren, maar na al die toestand van vandaag kon ik geen dildo meer zien. Ik duwde mijn onderlichaam nog wat meer naar de rand van het bad en zette mijn benen omhoog tegen de muur. Het water uit de kraan landde nu precies op mijn onderste lipjes. Ik werd overmand door het stimulerende gevoel van het warme water op mijn klit. Het blokkeerde mijn gedachtes en de stress en ik kon nog maar aan één ding denken: seks. Seks met Steve. Het was alweer een paar dagen geleden dat ik zijn stijve pik in me had gevoeld. Gisteren had hij me wel laten klaarkomen door die goddelijke tong van hem. Dat voelde ongeveer zoals de harde straal die nu op mijn lipjes landde. Met lange halen likte hij me toen naar een hoogtepunt, en de straal hielp me daar ook aardig naar op weg. Met mijn oren onder water leek het geluid van mijn versnelde ademhaling te echoën. Ik had mijn ogen gesloten en zag het beeld voor me van Steve tussen mijn benen. Ik voelde hoe de straal water me op het randje van genot bracht en schoof mijn handen onder mijn billen. Ritmisch probeerde ik mijn billen op te tillen en schuurde ik met mijn klit tegen de straal. Ik voelde een orgasme opkomen en hield het niet langer uit. Mijn klit tintelde en het explodeerde in mijn onderlichaam. Een zucht en zachte kreun ontsnapten uit mijn mond, wat was dat een ontlading!

*  *  *

Koude handen raakten plotseling mijn borsten aan en ik schrok me kapot. Ik vloog rechtop in het bad en zag ineens dat Steve naast me stond, met een grote grijns op zijn gezicht. Ik was zo van de wereld dat ik niet eens had gehoord dat hij thuis was gekomen en ik voelde me op heterdaad betrapt. “Lekker opgewarmd schatje? Dat was heel geil om te zien! Kijk eens wat je met me doet….” Uit zijn broek verscheen zijn enorme erectie. Zijn exemplaar was nog groter en indrukwekkender dan die 16 dildo’s die ik vandaag in mijn hand had. Hij tilde me op uit bad en gooide me op bed. Daar lag ik, naakt en nat. Ik deed een condoom bij hem om, volgens de te doorlopen stappen, en hij nam volledig bezit van me.

Geschreven voor de Prikkelzinnen bijéénkomst van 24 november van Eroscripta. Het thema voor deze bijéénkomst is, schrijf een erotisch verhaal over ‘huislijke sexspeeltjes’. image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s